Поврзете се со нас

Македонија

Грнчаров: Само еден човек е виновен за ова што му се случува на Вардар (ФОТО)

blank

И додека трае целата незвесност околу Вардар за тоа како клубот ќе функционира во иднина или она што е најважно во моментов дали ќе добие европската лиценца, поранешниот стопер на клубот Бобан Грнчаров го обвини Сергеј Самсоненко за тоа што сега се случува „црвено-црните“.

Според Грне е смешно Вардар да бара пари, помош од Град Скопје, односно проблемот мора да го реши Самсоненко.

Ова е статусот на Грнчаров.

blank

Продолжи
Реклама
Реклама
Реклама

Facebook