Голманот на Вардар е број еден: Ѓорѓески ја има најатрактивната одбрана во СЕХА (Видео)

gjorgjeski

Голманот на Вардар, Даниел Ѓорѓески е носител на најатрактивната одбрана во СЕХА лигата за шестата рунда.

Ѓорѓески ја смачка конкуренцијата (Кристијан Филиповиќ, Раде Мијатовиќ, Клемен Форлин, Аљаз Пањтар), освои над 400 гласови од фановите и заслужено неговата одбрана против ППД Загреб во „Јане Сандански“ беше прогласена за број еден на колото.

Facebook Коментари