Голф навивачка ги покажа големите гради и сите заборавија да гледаат на случувањата на теренот (Видео)

golf-1

Голф турнирот кој се одржа во Аризона беше доста актуелен изминативе неколку дена за сите вљубеници во овој спорт кој е популарен во Америка, но наместо да се зборува за резултатите, најголем дел од медиумите во оваа земја зборуваат за необичната реакција на една навивачка.

Трибините во Аризона беа исполнети до последно место, но за момент сите престанаа да го бараат топчето и да гледаат дали завршило во дупката, бидејќи една навивачка се прослави такашто ги покажа големите гради и го привлече вниманието на сите околу себе.

golf-gletka

Facebook Коментари