Гол за гол, вистински ремек дела: Најтрактивни десет индивидуални мајстории за изминатава сезона (Видео)

riberi

Возбудувањата на Светското првенство во Русија се во тек, меѓуто тоа не значи дека не можеме да се вратиме назад и да уживаме во некои акции погодоци кои оставија најголем печат во сезоната што ја испративме.

Овој пат станува збор за Бундеслигата каде ќе ги видите најатрактивните индивидуални мајстории, погодоци за натпреварувачката 2017/2018.

Facebook Коментари