Ѓорѓевиќ тренира напорно со Лацио, неговата сопруга доминира на Инстаграм (ФОТО)

Djordjevic

Филип Ѓорѓевиќ не успева со своите игри често да го привлекува вниманието на италијанските медиуми, но затоа тука е неговата атрактивна сопруга Јована која доминира со своите фотографии на Инстаграм.

И додека Ѓорѓевиќ жестоко се подготвува за новата сезона на тренинзите на Лацио, Јована повторно е топ тема во таблоидите поради провокативните фотографии.

@optikamonokl 💞

A post shared by Jovana Djordjevic (@callmelolita) on

The view.

A post shared by Jovana Djordjevic (@callmelolita) on

#tb last year 🌒

A post shared by Jovana Djordjevic (@callmelolita) on

Facebook Коментари