Габриел направи почетничка грешка, судијата го помилува и не досуди пенал за Баерн (Видео)

Фановите на Арсенал бараа пенал за спорната ситуација во 95-та минута кога имаше судир меѓу Букајо Сака и Мануел Нојер, но крилото на домашниот тим сепак не го доби тоашто го посакуваше поради неправилното движење кое го имаше со ногата. Овој момент ја подели јавноста и многумина излегоа со различни ставови за недосудениот пенал, но … Продолжи со читање Габриел направи почетничка грешка, судијата го помилува и не досуди пенал за Баерн (Видео)