Француски фудбалер го освоил срцето на Памела Андерсон

pamela-anderson

Памела Андерсон има 50 години, но се уште е атрактивна и интересна за медиумите и таблоидите кои ги следат сите нејзини јавни појавувања, но и деталите од приватниот живот.

Отсега Памела влегува и фудбалските кругови бидејќи нејзин партнер од неодамна е Адил Рами. Францускиот дефанзивец го освоил срцето на 19 години постарата Памела, а таа пред медиумите потврдила дека е во врска со фудбалерот на Олимпик Марсеј.

Pamela Anderson and her boyfriend Adil Ramy enjoyed a romantic dinner with champagne in the VIP section of La Gioa restaurant in St. Tropez.

Facebook Коментари