ФФМ го објави поширокиот список, вие можете да ги изберете најдобрите

ffm

Фудбалската Федерација на Македонија и оваа година традиционално го организира изборот на најдобрите во нашиот фудбал за изминатата сезона.

Во овој избор можете и вие да дадете свој придонес, односно да учествувате преку анкетата која ФФМ ја постави на официјален веб сајт. Можете да гласете за шест категории и тоа најдобар фудбалер од Првата македонска фудбалска, за тренер на годината, најдобра фудбалерка, најдобар футсал играч, тренер во младинскиот фудбал и најдобар млади фудбалер.

Можете ОВДЕ да гласете на следниов.

Facebook Коментари