Ер Јунајтед не застанува: Шкотскиот клуб повторно ги претстави новите дресови со разголен топ модел (Фото)

er-junajted

Ер Јунајтед се истакна со својата иновативна кампања за претставувањето на новите дресови уште во 2016 година, а бидејќи истата навистина позитивно се одрази на продажбата, сега со ист рецепт го претставија она што играчите ќе го носат во новата сезона.

Маркетинг тимот на Ер Јунајтед повторно ангажираше топ модел за претставуавње на новиот гостински дрес кој ќе има розева боја, а сосема очекувано, нивната кампања со боди-пејнтинг повторно стана хит на социјалните мрежи.

Facebook Коментари