Една ситуација со посебен коментар: ЕХФ си „игра“ со Јоновски (Видео)

MKD slavje

Средбата меѓу Македонија и Словенија донесе многу голема борба, возбудувања, драма која за среќа заврши на посакуван начин за нас за одличен старт на Европското првенство.

Ама од овој дуел луѓето од ЕХФ пронајдоа еден интерен момент и реакција на искусниот Аце Јоновски што им послужи да се пошегуваат со него со порака:

-Кога вашата мајка ќе побара да ги исчистите чиниите-

Facebook Коментари