Единаесетка која потфрла: Играчи кои се „гушат“ на големи натпревари (Видео)

Тимот на “футбол-дејли“ подготви нова необична фудбалка компилација, односно сега на тапет имаме една специјална единаесетка од играчи кои се „гушат“/„гушеле“ на големи и значајни натпревари.

Еве кој и зашто си обезбеди место во формација 3-4-3.

Facebook Коментари