Дури Надал и Федерер би и позавиделе: Кејт Аптон во секси издание игра тенис (Видео)

Kejt Apton tenis

Кејт Аптон, една од најубавите манекенки, кои се прослави со позирање во списанието ,,СПОРТС ИЛУСТРЕЈД” , секогаш луѓето ги остава без воздишка со нејзината убавина. Таа, благодарение на практикувањето спортски активности, кои ги споделува на социјалните мрежи, докажува дека е спортски тип и е во фит форма. Со тие фотографии и видеа сака да ги мотивира своите следбеници на социјалните мрежи да спортуваат.

Сепак во каква  форма е покажува и новата кампања која ја сними како игра тенис за мотивација на тенисерите.

Facebook Коментари