Дибиров за моментот кога им било соопштено заминувањето на Самсоненко: Бевме како мртви… (Видео)

timur

Допрва се очекува разврската околу Вардар и како тој клуб ќе продолжи во иднина, но во меѓувреме еден од најзнаначјните играчи на оваа екипа, Тимир Тибиров се отвори и проговори за моментот кога им било соопштено дека сопственикот Сергеј Самсоненко се повлекува од клубот.

-Кога тоа ни ги соопштија, сите бевме мртви на тој состанок. Потоа требаше да имаме видео анализа и тренинг, ама Парондо го откажа, бидејќи не бевме тука со главите. Седнавме на кафе и цел час момчевме, бевме во шок. Бевме изненадени, никој тоа не го очекуваше, -истакна руското крило во емисијата „Еден на еден“ со Жарко Димитриоски.

Facebook Коментари