Десетте најголеми измамници во светот на фудбалот (Видео)

souness

Луѓето од екипата на „футбол-дејли“ редовно нудат навистина интересни и необични видеа со фудбалска тема и тоа со детално и прецизно објаснување.

Во тој ред или таа низа е и следнава компилација во која низ нешто повеќе од 12 минути се разработени 10 фудбалски асови кои според нивното мислење се најголемите измамници во историјата на оваа игра.

Facebook Коментари