Чудесни интервенции во последен момент: Топ 10 расчистувања на гол линијата во изминатава сезона (Видео)

josua

Германската Бундеслигата е една од најквалитетните лиги во Европа и светот и во изминатава сезона имавме можност да видиме многу спектакуларни потези и моменти, а едни од нив се чудесните интервенции во последен момент и тоа на гол линија.

Токму на оваа тема од Бундеслигата понудија специјална компилација со Топ 10 моменти, расчистувања, па уживајте во наредните 5 минути.

Facebook Коментари