Исхрана и вежбање

Исхрана и вежбање

buzz_city_mall
Исхрана и вежбање

Различноста не прави уникатни, а токму тоа е она што се нуди во првата и единствена „SNEAKER STATION“ продавница во Македонија. Нов концептуален изложбен салон на „lifestyle“ спортска гардероба со која ќе се запознаете преку урбано, поинакво и ...
HFWoff
Исхрана и вежбање

Во периодот меѓу 25 и 27 септември, во хотелот „Александар Палас“ во Скопје ќе се одржи Health, Fitness & Wellness Expo – најголемиот интерактивен настан за здрав животен стил! Ова е THE Event за секој оној кој сака да ...
006_nike_shop_scm2015
Исхрана и вежбање

Од 7 мај во Скопје ќе работи официјалниот „Nike shop“ за Македонија, кој ќе ја нуди целата програма на американската компанија која го револуционизираше фитнесот и се ориентираше кон рекреативните спортисти. На отворањето во трговскиот центар „Скопје СМ“ ...