Бизарна компилација: Познати 15 фудбалски асови кои изгледаат како животни (Видео)

vardi-slavi

Тимот на „токспорт“ постојано објавува видеа со занимлива спортска содржина, но понекогаш и тие умеат да се надминат и сите да ги изненадат. Тие овој пат се решија да направат листа од 15 фудбалски асови кои изгледаат како животни…

Има доста критики по повод видеото, а најчестата е дека дружината немала идеи, па ја направила оваа бизарна и необична компилација.

Facebook Коментари