Ангеловски: Ова е најуспешната година во историјата на македонскиот фудбал

Angelovski-BLR

Селекторот на сениорската фудбалска репрезентација, Игор Ангеловски направи осврт и даде оценка за случувањата во нашиот фудбал во изминатава 2017 година.

Популарниот Мрме смета оти оваа е најуспешната година во историјата на македонскиот фудбал, со сериозни успеси како на репрезентативен и клупски план, а воедно се надева дека 2018 ќе биде уште побогата и ќе донесе уште многу радости.

Facebook Коментари