Адриана Лима: Поради овие тренинзи, таа има тело од кое боли глава (Видео)

Adriana Lima

Адриана Лима многу често знае да сподели видеа од своите тренинзи. Благодарение на овие тренинзи таа е во толку добра форма, што дури со својата форма и тренинзи може да се пофали и како фит-тренер.  Погледнете го тренингот на Лима, каде што таа скока со јаже и уверете се со каква јачина на тренинзи, таа спортува за да дојде до посакуваната форма.

 

💙Prioritizing your own health is beautiful💙#TEAMLIMA #sLimafy ☺️ @elcuerpodepapi

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on

👊🏼💙NEW MOVE LEARNED TODAY👊🏼💙 LOOKS SIMPLE BUT ITS HARD #SLIMAFY #TEAMLIMA

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on

👊🏼BECAUSE I AM JUST GETTING STARTED VS FASHION SHOW👊🏼 #TEAMLIMA #SLIMAFY ⭐️

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on

Facebook Коментари