Адидас ја претстави топката со која ќе се игра во Лигата на шампионите (Фото)

topki

Од германскиот гигант за производство на спортска опрема и официјално ја објавија топката со која ќе се игра во новата сезона од Лигата на шампионите.

Адидас ја објави топката која ги содржи карактеристичните ѕвезди, но наместо досега употребуваната црно бела топка, оваа година истата ќе биде сина со бели ѕвезди.

Топката која навистина изгледа прекрасно наиде на одобрување кај многу фудбалски фанови.

Facebook Коментари