Промоции

Промоции

sonuvame
Промоции

Со задоволството на сите учесници и на сите посетители, петте инклузивни концерти во рамки на „Сонуваме.Менуваме.“ со омилениот детски состав „5+ фамилија“ завршија и оставија зад себе сеќавања на добрата атмосфера, музиката, магијата, но и создадоа природна и ...
sonuvame menuvame
Промоции

Второто издание на општествено одговорниот проект на Стопанска банка АД Скопје е насловен „Сонуваме.Менуваме.“ и ќе се одржи под мотото „Заедно можеме да создадеме поубав свет“. Со ова Стопанска банка АД – Скопје се насочува кон децата со посебни ...
DSC06750
Промоции

Користејќи го почетокот на новата академска година, денешниот настан во срцето на студентската заедница имаше за цел презентација на партнерство на три значајни институции, во интерес на студентите: Картичниот бренд Mastercard, Стопанска банка АД – Скопје како еден ...
sportski menadzment
Промоции

Меѓу младата популација насекаде низ светот, на спортскиот менаџмент се гледа како на многу возбудлива и особено добро платена професија. Сепак, тоа е само мал дел од целосната слика за оваа модерна и финансиски особено привлечна кариера. За ...
knigata mockup2
Промоции

Во рамки на својата општествено одговорна активност, Стопанска банка АД – Скопје, ги поканува сите ученици и нивните најблиски кои се подготвуваат за стартот на учебната година и кои сакаат да се забавуваат и да се натпреваруваат да ...
AMS Sredba 1
Промоции

Челните луѓе на Агенцијата за млади и спорт остварија работна средба со претставници од спортските сектори на печатените и електронски медиуми. Директорот на Агенцијата за млади и спорт Дарко Каевски им се заблагодари на присуството на сите спортски ...
Informaticki sportski sistem
Промоции

Агенцијата за млади и спорт го промовираше новиот лик на веб-сајтот – Информатички спортски систем (iss.mk), кој има за цел на пошироката јавност да и ги презентира сите информации поврзани со македонскиот спорт, спортските федерации и клубови, стручните ...
vozi
Промоции

Изминатата сабота (20.05.2017), со регистриран рекорден број на учесници (3.500), при одлични временски услови и со пикник забава во градскиот парк, Скопје прослави уште еден „Вози право, вози здраво“ настан во организација на Стопанска банка АД – Скопје. ...
vozi
Промоции

Веќе трета година по ред Стопанска банка АД – Скопје ги повикува љубителите на тркала да земат учество во ревијалната трка „Вози право, вози здраво“ по улиците на Скопје со цел подигнување на свеста за позитивните ефекти од ...
SPORT 8 Septemvri
Промоции

Одборот за доделување на Државната награда „8. Септември” го објави Конкурсот за доделување на Државната награда за спортот „8. Септември“ во 2017 година. Со Државната наградата „8. Септември” се оддава признание на спортисти, тренери и спортски работници  за ...