Игри на среќа

Игри на среќа

dzip vo prilep
Игри на среќа

Методија Батлески ја продолжува „Авантурата“ со Државна лотарија на Македонија како добитник на автомобил „Спортаж“ што ќе се во Прилеп. Тој е редовен играч на инстант лотарија. На секоја своја прошетка низ прилепската чаршија наминува на своето среќно место ...
slika 2
Игри на среќа

Мартина и Ордан Шошески од Прилеп, ќе ја паметат својата свадба како еден од најубавите и најсреќните денови во животот, но и како ден кога потврда за заедничката среќа добиле и во форма на автомобил КИА СПОРТАЖ. Од ...
NovoLoto slika
Игри на среќа

Во 55. коло за 2017 година, еден играч од Велес ќарил добивка „6+1“ вредна 925.378,00 денари од играта на „НовоЛото 7/34“. Од уплатени четири комбинации, добивката му ја донела третата комбинација од седум броеви. Извлечени броеви во ова ...
collage-2017-07-01
Игри на среќа

Од понеделник (03.07.2017 год) на сите продажни места на Државна лотарија на Македонија, со знакот на Детелинка, можете да го пронајдете и најновиот инстант лоз едноставно наречен „СЕФ“. „Сефот“ на Државна лотарија на Македонија е полн со најразлични ...
Marjana sedumka
Игри на среќа

Седум бројки ќе бидат запаметени како среќна комбинација за играч на среќа кој уплатил во 48. коло на НовоЛото 7/34 во уплатното место „Кеопс“ во Куманово и за вложени 100 денари, освоил одлични 100.000 евра. Уплатата е реализирана ...
Dobitnik KIA 6
Игри на среќа

Редовниот играч на игрите на среќа на Државна лотарија на Македонија, Лазо Ефтимов од Кочани е среќниот добитник на преубавиот автомобил KIA SPORTAGE. Господинот Лазо, видно возбуден ја раскажал својата приказна со среќен крај во Државната лотарија на ...
DSC01360
Игри на среќа

Инстант лотаријата на Државна лотарија на Македонија, ја продолжува својата АВАНТУРА, овојпат во Виница. Среќниот добитник Славчо Стојков и неговите внуки низ улиците на Виница ќе се возат во својот нов автомобил Кia Sportage. Славчо е еден од ...
Idze
Игри на среќа

Државна Лотарија на Македонија продолжува да ги изненадува своите верни играчи. Денес, на градскиот плоштад во Скопје љубителите на игрите на среќа имаа уникатна можност да се дружат со најдобриот македонски автомобилист Игор Стефановски – Иџе и водителката ...
Loto-Plostad1
Игри на среќа

Од 13. април па се до 13. мај, Државна лотарија на Македонија, отвора среќно место на плоштад Македонија. Во чест на одбележување на седумгодишнината од приредување на игрите на среќа, во срцето на Скопје, при прошетка низ градскиот ...
dobitnik KIA
Игри на среќа

На настанот за прогласување на автомобил на годината одржан вчера, по изборот организиран од страна на магазинот Авто Плус, се уверивме дека нашиот избор на КИА Спортаж за премија на инстант лозот Авантура е вистинскиот избор на автомобил ...